Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prin intermediul magazinului online www.artizanat-romania.ro va oferim o experienta de cumparaturi placuta si sigura. Facem tot posibilul sa beneficiati de un excelent serviciu de Relatii cu Clientii protejandu-va intimitatea si oferindu-va informatii complete si permanent actualizate. 
Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul 
www.artizanat-romania.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii ce vor fi detaliate mai jos. 


Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. societatea noastra isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.artizanat-romania.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea noastra nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, s.a.m.d . LIVRAREA PRODUSELOR 

Toate comenzile plasate pe 
www.artizanat-romania.ro vor fi confirmate telefonic. O comanda nu poate fi livrata pana cand aceasta nu a fost confirmata telefonic. Produsele cumparate de pe www.artizanat-romania.ro sunt livrate in toata tara prin intermediul firmei de curierat sau cu ajutorul masinilor noastre, in functie de marimea comenzii. Valoarea minima a unei comenzi este de 300 RON.

RETURNAREA PRODUSELOR 

Puteti returna si schimba produsele achizitionate, in termen de 10 zile de la data primirii lor, in cazul in care nu ati ales masura potrivita sau daca produsul prezinta defecte de fabricatie. 

Nu se poate schimba produsul achizitionat la oferta speciala daca in prealabil cumparatorul a fost informat prin e-mail sau telefonic ca produsul ce urmeaza a fi achizitionat este la oferta speciala datorita unor defecte .

 

 


‚Äč